Forside Gavetips
Gavetips
Gavetips – nyttige gaver (annonse) Skriv ut

Nyttige gaveideer til dem som «har alt»


Smartere Hverdag

Med over 1000 smarte produkter, kan vi garantere at du finner gaven din hos oss. Vi i Smartere Hverdag er svært stolte av våre innovative varer, og her hos oss finner du noe for alle og enhver! Vi har gavene du ønsker deg selv, og ikke minst gavene du vil like å gi bort til andre!

Hva med ett hvitløkshjul til den som liker seg på kjøkkenet? Eller eggkoker for mikrobølgeovn, for den som ikke har så gode kjøkkenegenskaper... Eller kanskje en oppblåsbar PC pute for den datainteresserte konfirmanten?...Og varmetepper for den kalde! Vi har nøkkelfinnere for de som alltid roter bort nøklene sine, og sokkelåser for de som alltid mangler en sokk...

Vi har alle tingene som behøves til reisen, fra bagasjevekt, oppblåsbare puter, reiseaskebeger, pengebelter, koffertbånd, til mikrofiberhåndkler... Vi er eneselger av det populære merket Topro, og der finnes både rullatorer, gåstoler, hjelpebrett osv. Vi har ett stort utvalg produkter innen kjøkkenredskap, helse og velvære, hjelpemidler, helsekost, reise, andre smarte saker!

Med andre ord, her finnes noe for alle mennesker, uansett alder, og uansett jubilant... Her har du noen av våre smarte produkter;

Nøkkelfinner

Dette er den neste generasjons nøkkelfinner, ved å henge alarmen på nøklene dine, og å beholde kortet med alarmutløseren i lommeboken er nøklene kun ett enkelt trykk unna dersom de blir borte. Radioteknologien har rekkevdidde på opptil 40 meter, og viser deg lett veien til nøklene dine.

vakuum

I denne serien, Compactor, hvilket er vakuumoppbevaring, kommer det to plassbesparende poser.  Det unike med dette produktet er at du i tillegg til å spare plass vil du enkelt få oversikt over klærne dine, enten i skapet eller på hytta. Plasser enkelt klær, puter, tepper eller andre plasskrevende tekstiler i posen. Da er klærne beskyttet mot støv, og også insekter og fukt!

Fotvasker

Denne fotvaskeren festes enkelt på dusjgulvet med sugekopper .Ene siden på fotvaskeren består av børster til å rengjøre føttene,mens den andre siden er fastere og masserer dem. Og i midten avdisse er en pimpstein som skrubber vekk død hud, og forbedrer blodsirkulasjonen.

Armbånd

Med dette hendige magnetiske armbåndet er det slutt på å irritere seg over hvor du skal ha med skruer og spikre opp stiger. Her er det plassert magneter rundt i armbåndet som er av slitesterkt polyester, slik at skruer ogandre småting holder seg på plass.

Bagasjevekt

Denne elektriske bagasjevekten er god å ha hvis man har som vane å pakke littfor mye. Det kan være irriterende å komme på flyplassen å se at man harpakket en eller flere kilo for mye. Dette kan jo medføre at man må betale dyre dommer for den ene eller de kiloene. Ta med deg denne på reisen, og ha enkelkontroll på bagasjevekten både til og fra reisestedet!

Eggekoker

Med denne lille karen slipper du fylle en kjele med vann bare for å få kokt deg ett egg. Her trenger du bare stikke ett hull i enden av egget med den medfølgende hullnålen, sette egget inn i beholderen, fylle i vann til streken, og sette den imikrobølgeovnen! Og på rundt 5 minutter har du ett ferdigkokt egg.

Hvitløksoppbevarer

Ofte lurer man på hvor hvitløken skal oppbevares for å holde den frisk, og ikke minst holde lukten borte. Med denne stilige hvitløkbeholderen er dette problemet løst, denne holder all lukt inne, og holder innholdet friskt. Og disse beholderene kan du også få til vanlig løk, tomater, og jordbær!

hvitløkshjul

Dette smarte hvitløkshjulet har raskt blitt ett av vårt mest populære produkt.Du legger hvitløksfedden ned i beholderen, ruller den frem og tilbake medhånden til du har finhakket den nok til ditt bruk, og dette tar kun få sekunder. Du slipper også den sterke lukten på hender. Hjulet kan vaskes i vaskemaskin, og er svært brukervennlig.

Vakuumlokkåpner

En svært brukervennlig vakumlokkåpner. Denne lokkåpneren fjerner vakuumet fra glass med et lite løft. Dette skjer helt enkelt, uten å skade beholderen.Det er ingen løse deler, eller skarpe kanter, og den er ekstremt slitesterk. Lokkåpneren passer spesielt for de som har leddproblemer eller annen helsetilstand som krever kreative løsninger.

Skrukorkåpner

En hendig skrukorkåpner som er lagd spesielt for å åpne melk, juice- og fløtekorker. Du setter enkelt enden over korken, og med det lange håndtaket vrir du lett opp de små korkene uten noen stor kraft.

Klesbretter Denne smarte klesbretteren er av våre absolutte bestselgere, med denne i huset er det slutt på rotete klær i skapet! Med klesbretteren kan du enkelt brette klær i perfekte tellekanter Og det beste av alt, det tar kun få sekunder!  En absolutt smart ide for alle!

 

Fingertrener

Denne fingertreneren er en god treningsform for deg som ønsker å få mer styrke i fingrene. Her blir fingrene trekt i en annen retning enntil vanlig, og dette vil øke dine ytelser i aktiviteter som for eksempel tennis, gitarspilling, bruk av tastatur, eller en repeterende aktivitet som krever presisjon og fingerferdighet.

Fotfil

Egget er laget med rustfritt stål som gir en jevn og grundig fjerning av den harde huden på føttene. Fotfilen er ergonomisk laget, for å ligge godt i hånden, og har en beholder som gjør at det er enkelt og lett å tømme ut den døde huden.

Pledd

Vårt varme og gode slanket pledd er godt å bruke nå i den kalde tiden.Dette pleddet kan du nemlig kle på deg! Med armer på pleddet trengerdu ikke sitte med armene utenfor å fryse om du har andre gjøremål ennå kun sitte stille under ett vanlig pledd. Det følger med en hendig beholder,som gjør at du lett kan pakke med deg teppet ut på reise eller lignende!

Slukkeskum

Slukkeskummet kan brukes av alle, men for spesielt barn, eldre og personer med nedsatt funksjonsevne kan det være vanskelig å håndtere ordinært slukkeutstyr på grunn av vekt og kompliserte utløsermekanismer .110 Slukkeskum er et godt verktøy for å slukke små branntilløp i startfasen.
Lav vekt og kompakt størrelse stiller mindre krav til brukerens fysikk og gjør tilgjengeligheten bedre enn tradisjonelt slukkeutstyr.

Badebørste

Med denne badebørsten i tre kommer du til over hele kroppen.Du kan bruke børsten også uten håndtaket, ved å enkelt ta det av, hvilket gjør at du har flere muligheter i en og samme børste.

Ryggvasker

Med denne tosidige ryggvaskeren har du ikke bare ett hjelpmiddel for å vaske ryggen på den ene siden, men også massasje for ryggen dersom du vender den rundt! Ryggvaskeren har to håndtak og er 86cm lang, noe som gjør den lett og god å bruke.

Tåtrener

Tren opp føttenes og tærnes fleksibilitet. 
Tåtreneren tøyer og øker blodsirkulasjonen, dette motvirker fotproblemer ogøker velvære etter kort tids bruk.
Dypp tåtreneren i vann og plasser den mellom tærne. Tøyingen kan virke intens og samtidig meget oppfriskende for føttene.
Tåtreneren er meget enkel i bruk og skylles etter bruk.

Fotvasker

Tanntrådsystemet vårt er en god løsning for deg som bruker mye tanntråd. Med dette systemet er det enkelt å plassere tråden rett i munnen, og også et hendig system for å skifte ut refillen når den er tom!- Tråden motvirker karies og plakk.
- Det følger med 30 meter slitesterk tråd.
- Stødig håndtak som gjør det enklere å komme til inni munnen.
- Refill som er enkel å bytte.

medisindosett

Med denne medisindosetten med alarm slipper du glemme å ta tablettenedine. Den er utstyrt med både lys og lyd, og den kan stilles inn på inntil 19 timer.Den har to ulike rom til tablettene, og er svært enkel å få med seg, enten i lommen,eller du kan henge den rundt halsen med det medfølgende båndet.

Fotvasker

Denne praktiske halslupen er en god hjelp for de som trenger begge hendenefrie. Du henger enkelt lupen rundt halsen i snoren, og setter lupens ende inntilkroppen. Lupen har justerbar snor, og gummi på endene, slik at den ikke sklir av.Merket Eschenbach er kjent for kvalitet, og har dermed god holdbarhet og brukervennlighet på sine produkter.

Fotvasker

Med luktfjerneren til munnen er det slutt på dårlig ånde.Denne sikrer deg at pusten forblir frisk og sunn. Denne fjerner lukt som røyk, hvitløk, alkohol og fisk, og er fin å bruke før møtet, daten, eller etter maten. Den holder livet ut, og har 5 års garanti! Du får også luktfjernere til kjøleskap, dyr, sko, og hjem.

Fotvasker

Med dette teppet ”warm and cozy” fra OBH Nordica slipperdu fryse! Dette teppet har 9 ulike varmeinnstillinger, og bruker kun 10 minutter på å bli varmt. I str. 160 * 120 er det like stortsom et vanlig teppe, og du får det i to ulike farger, sort og brunt. Du kan også legge teppet i senga, og slik varme opp til du legger deg.

Fotvasker

Massasjepute med integrert infrarød varme for en bedre opplevelse. Puten er utstyrt med massasjehoder i jadestein, og også vibrasjon .Med dette produktet får du en herlig shiatsumassasje for spente og stive muskler. Varmen i massasjehodene gir en dypere stimulering i muskulaturen. Vibrasjonen sørger for stimulering i blodsirkulasjonen, og i lymfesystemet.  Den kan stilles i to ulike retninger, og to hastigheter. .Håndkontroll medfølger, og også 12V adapter for bruk i bil.

Fotvasker

En lysterapilampe hjelper på humøret, og det er bevist at en slik lampehjelper mot vinterdeperesjoner og jet lag. Denne lampen bruker blå led-Lys som varer lenge. Lampen er portabel, slik at du kan ta den med deg når du er ute og reiser. Det følger også med etui og internasjonale adaptere.Ved å benytte denne lampen 15-45min hver dag vil både humøret og energienøke utover dagen.

Fotvasker

I denne smarte toalettmappen er alt du trenger for reisen ferdigpakket. Alt dette kommer i en 1L gjennomsiktig bag, som tar liteplass i bagasjen!


Vårt reisesett for Damer består av følgende:
1x 30ml Sunsilk Shampoo
1x 30ml Sunsilk Balsam
1x 50ml Explore Phan Klai ShowerGel
1x 50ml Explore Phan Klai Bodylotion
1x 25ml Nivea Natural Roll-on Deodorant
1x 18ml Solidox LemonMint Tannkrem
1x 50ml Vaseline Intimvask gel
1x 50ml Milo parfymefri

Settet finnes også til menn.

Fotvasker

Denne smarte oversetteren er ett revolusjonerende produkt .På oversetteren er det over 1000 ord som gjør at det er lett å gjøre seg forklart, til tross for ulike språk og kulturer. Den er i lommeformat, og er vanntett og svært slitesterk. Den leveres i ett hendig etui.

Fotvasker

Jetsleeper puta er en perfekt reisepute spesielt designet for å gi støtte og komfort når du sitter i flysete. Den er en myk polstret fiberpute. Den gir deg støtte til hele kroppen, og holder deg rett i ryggen. Det er justerbar høyde, for at du skal få den perfekte stilling til deg.

Fotvasker

Ønsker du å gjemme vekk verdisaker er dette produktet et meget godt valg.
Oppbevareren kan også være praktisk å ha hvis du ønsker å ha dine saker lett tilgjengelige.
Oppbevareren trer du enkelt på armen, og så åpnes glidelåsen for å legge inn verdisaker.

Fotvasker

Superpraktisk håndkle i mikrofiber som enkelt kan pakkes sammen.
Reisehåndkledet er meget tynt og kan lett pakkes sammen til en liten ball og legges i det medfølgende etuiet.
Håndkledet er svært enkelt å frakte med seg, og passer ypperlig til deg som har en tendens til å pakke med deg mye.
Håndkledet har god sugeevne og tørker hurtig. Materialet medfører at det absorberer 3 ganger sin vekt i vann.

Fotvasker

Denne såpeholderen er ikke større enn en pilleeske, men den inneholder 50 løvtynne såpeblader. Dette er spesielt tilrettelagt for turer der forholdene ikke ligger til rette for vasking. Såpen er uparfymert, og girett hygienisk og rent resultat til f.eks en ansiktsvask eller håndvask.

Fotvasker

En svært praktisk reisehårføner til turen! Hårføneren er svært hendig, den er liten, og sammenleggbar.  Til tross for sin lille størrelse, er den svært kraftig, og den har to ulike styrker, og fungerer opp til 800W. Hvilket gjør at håret dit absolutt tørker.

Fotvasker

Dette pengebeltet er ikke bare pent å se på, eller holder buksene på plass. Her er det nemlig også en glidelåslomme på innsiden, slik at du lett kan gjemme bort pengene dine, eller lapper med ulike koder på, i tilfelle det skulle skje ett uhell.Ett flott produkt som sikrer deg mot tyveri.

Fotvasker

Disse praktiske klesposene er ett ”must” for den organiserte turisten. Her får du 3 klesposer i ulike størrelser, som gjør det både praktisk, finere i kofferten, og også beskytter klærne mot utvendige påkjenninger, slik som støv og annet. Praktiske kikkehull for å se hvilke klær som ligger hvor.

Fotvasker

Dette er alle jenters gode hjelper! Alle vet vi vel hvor skitten veskene blir når de settes på gulvene rundt i cafeer, barer, restauranter osv. Med denne smarte veskeholderen setter du lett festet på bordet, og henger veska på kroken.Veskeholderen holder seg fast på bordet selv, ved hjelp av vekten på vesken, ogved at delen som sitter på bordet er trukket med filt, slik at den ikke sklir ned! En super gave til seg selv, eller til venninner som har alt!

Fotvasker

Fest denne smarte oppbevareren på buksa, og du har en fantastisk mulighet til å ha begge hender fri for spikre, skruer o.l mens du klatrer i stiger. Denne oppbevareren har magneter strategisk plassert rundt, slik atverktøyet ditt holder seg på plass.  Oppbevareren er laget i slitesterkt polyester, og har feste bak, for enkelt å kunne feste det på buksa.

Fotvasker

Legg kortene dine i denne kortstokkeren, og veiv håndtaket rundt, og kortstokkeren stokker kortene dine. Siden du sveiver selv, sparer dubatterier, og kanskje får du litt lett trening i samme slengen.

Fotvasker

Disse selvtredende nålene gjør jobben med å træ nåler mye lettere.Bak på nålene er det en åpning, slik at tråden lett kan dras gjennom åpningen. Tråden holdes på plass med mothaker, så den ikke sklir ut avnåløyet igjen. Nålene leveres i brett med seks nåler i ulik størrelse.

Fotvasker

En smart håndstrøer, lagd med innebygd håndtak, og med lokk som åpner seg når innholdet skal strøes, eller såes. Og etter bruk lukker man lokket, og innholdet holder seg inne i boksen.Denne håndstrøeren kan brukes til sand, singel, issmelt, gjødsel, frø og annet. Strøeren leveres med 3stk. hullplater med ulike antall og størrelser på hullene.Volumet på strøeren er 2.7 L, og er lett og refylle.

Fotvasker

Praktisk minipult som er plassert på en pute. Denne utformingen gjør pulten komfortabel å ha på fanget samtidig som den ligger stødig.
Passer også ypperlig som underlag til bærbar pc!
Produktet er spesielt beregnet for de som ikke rekker frem til bordkanten, eller er sengeliggende.
Fungerer svært godt for deg som liker å drive med håndarbeid eller løse kryssord, eller som trenger et godt spiseunderlag på fanget.

Fotvasker

En elegant måte å gjenoppdage dine gamle vinylplater på! IONs PROFILE serie inneholder LP-konverteringsspillere som er designet med en lav, moderne look med finish i sort pianolakk. Dette gir spillerne et stilig utseende, og de passer inn i alle typer hjem.
Hver modell er laget for å konvertere musikk fra vinylplater til ett digital, portabeltformat som kan brukes på stereoanlegget hjemme så vel som på farten med iPod-en ilommen.

PROFILE LP bruker en standard USB-tilkobling for å kopiere musikk fra vinylplatene overtil datamaskinen.
IONs EZ Vinyl Converter programvare hjelper deg med å ta opp, overføre og arkivere musikken i ønsket format (MP3, WAV etc.). Senere kan du bruke disse filene til å lage en egen CD, eller overføre musikken til din mp3-spiller.
Du kan selvfølgelig også bruke PROFILE LP som en standard platespiller på ditt stereoanlegg. Spilleren blir levert med et støvlokk for å holde platene støvfrie.

Fotvasker

Denne flotte kryssordlupen er en av flere kvalitetskjente luper fra Eschenback .Disse lupene fra Tyskland er noen av de beste tilgjengelig på markedet. Denne lupen har et svært godt lys og gir plass til å skrive under lupen, uten ledningsrot og andre forstyrrende elementer. Scribolux er laget for kryssord og denne type oppgaver. Det gir 2,8 x forstørring via en 100x 75 mm linse. Arbeidfeltet blir klart og godt belyst fra en LED lampe som trekker minimaltmed batteristrøm.

Fotvasker

Denne sprettekniven med påmontert lupe er ethendig verktøy dersom du skal fjerne tråd som har lik farge som stoffet, eller om du ser litt dårlig .Lupearmen kan stilles i ønsket avstand, og lupen forstørrer 5 ganger. Dersom du skulle ha behov for å fjerne lupen, er det også mulig, da Lupearmen lett kan tas av.

Fotvasker

Dette er ett lett, silikonbasert nylontrekk for ryggsekk, og leveres i 4 ulike størrelser, xsmall, small, medium og large. Trekket er vanntett, og beskytter mot smuss og slitasje. Et trekk som er smart å ta med seg på f.eks telttur, interrail, fjellturer og lignende.

Fotvasker

Takket være denne fleksible og teleskopiske moppestativet kan du nå komme til hjørner og andre vanskelige steder du alltid har hatt vanskeligheter med å rengjøre før. Det trekantede hodet er lagd spesielt for å kunne brukes i alle vinkler. Vi selger også mopper utenom, dersom du vil ha flere du kan bytte på med. Moppene er avtagbare og kan vaskes i vaskemaskin.

 

Nyttige nettsteder:


Ta gjerne en kikk på nettsiden vår for gode gaveideer!


 


 

Vel verdt et besøk:

Selskapsshop

RocketTheme Joomla Templates