Dåpstaler

baby

Skal du ha barnedåp, kan det være hyggelig med både taler og sanger.Det er som regel gudmor, foreldre og evt. besteforeldre som holder en dåpstale. Mange synes at det blir for høytidelig med taler, og velger i stedet å ha noen sanger.

Du kan kjøpe ferdige dåpstaler på Munter.

Du kan kjøpe ferdige dåpsanger til jente og gutt på Munter.

 

Dåp – tale fra foreldre

En av foreldrene ønsker velkommen til dåpen. De takker for at så mange kunne komme, og takker for gavene. Fadderne/gudmor/gudfar takkes også for at de har tatt på seg dette oppdraget.

De kan også nevne besteforeldre og andre slektninger (+evt. venner) som de håper vil være gode støttespillere.

Det sies gjerne noe om forhåpninger man har for den lille, og man forteller kanskje litt om hvor strevsomt det er å være foreldre, men da gjerne på en humoristisk måte. De kan også si noe om personligheten til dåpsbarnet, slik den ytrer seg når hun/han er baby.

Dåp – taler fra besteforeldre 

babydaap

Besteforeldrene sier også gjerne noen ord, og det kan bli litt morsomt om de forteller hvor stritt de hadde det da de skulle oppdra faren eller moren til dåpsbarnet. De sier også gjerne noe om at de håper på en god kontakt i årene framover.

De kan også si noe om hvilken personlighet de ser at dåpsbarnet har. (f.eks. viljesterk som sin mamma)


Dåpstale fra faddere/gudfar/gudmor

De takker for det ærefulle oppdraget, og sier noe om hvordan de har tenkt å følge opp den lille.


Dåpstaler fra venner

Det er ikke så vanlig at venner holder dåpstaler, men det kan være hyggelig. Talen bør være kort, og kanskje et dikt vil være et godt bidrag?

 

 


Trenger du en dåpstale?

Trenger du et dåpsdikt?

Trenger du en dåpssang?


NB! Disse dåpsdiktene og sangene passer også godt til navnefester.

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter