Bryllup i utlandet

 

Bryllup i utlandet

Brudepar strand

Planlegger du å gifte deg? Du har kanskje lyst til å gjøre ditt bryllup til en ekstra spesiell og uforglemmelig opplevelse? Kanskje du har barn og ønsker å ta dem med på noe de aldri vil glemme?

Et annerledes bryllup kan holdes både i inn- og utland. Det er flere aktører i markedet som arrangerer slike bryllup. De kan stå for hele, eller deler av, arrangementet. Et annet alternativ er at du selv ordner alt rundt din vielse.

Her finner du mange nettsteder om bryllup i utlandet, blant annet arrangører som sørger for hele bryllupspakken og lenker til sjømannskirker og ambassader og utenriksstasjoner som foretar vielse i utlandet. Du finner også sider med offentlig informasjon om ekteskap og vielse.

Trenger du hjelp til sang eller tale, besøk vårt nettsted Munter.no.

Tips

Det er viktig å planlegge godt. Skal det være sol, sjø og kritthvite strender som danner rammen rundt ditt bryllup i utlandet, eller foretrekker du at prangende natur og fantastisk utsikt fra snødekte fjell skal være minnene du har med deg fra din vielse i utlandet? Let rundt på nettet, du kan finne tilbud du ikke ante eksisterte.

Hva ønsker du av arrangøren? Hva skal han gjøre for deg?

Bryllup i utlandet

 • forsikring
 • nødvendige papirer og attester
 • transport
 • fotograf
 • gullsmed
 • frisør
 • klær og sko til seremonien
 • festlokale
 • restaurant
 • blomster (på hotell, i vielseslokaler, under middag)
 • mat (middag, frokost)
 • drikke (champagne, vin, etc.)

Dersom du ikke ordner alt selv, bør arrangøren være medlem av Reisegarantifondet. Da er du sikret mot tap ved konkurs og insolvens.

En del papirer må være i orden

 • kopi av gyldig pass
 • internasjonal fødselsattest
 • forlovererklæring dersom forlovere ikke er med

For å være sikre på å komme hjem, må navn i pass og på reisedokumenter stemme overens. Vent derfor med et eventuelt bytte av navn til dere er vel hjemme igjen.

Sjekk om stedet dere velger å vie dere, har vigselsrett. Gjeldende regler om vigsel og registrering av partnerskap i utlandet fastsettes av Utenriksdepartementet.

Noen arrangører

brudepikene.no
Bryllupsarrangør som planlegger og arrangerer bryllup i utlandet
fijireiser.no
Spesialiserer seg på Stillehavsøyene. Arrangerer bryllupsreiser og hele vielser
paradisreiser.no
Tilbyr bryllupspakker på Mauritius, Seychellene og i Sør-Afrika. Bryllupsreise til Maldivene
reiseklubb1.info
Skreddersyr din reise. Bryllupsreise eller hele bryllupet.

Mer om bryllup i utlandet

dittbryllup.no
Bryllupportal med anbefalinger og nyttige artikler om ulike reisemål
bryllupsweb.no
Bryllupsportal med råd og tips om bryllup i utlandet og bryllupsfeiring i Europa

Nyttige nettsteder

Ambassader og utenriksstasjoner
Informasjon fra Utenriksdepartementet om vielse i utlandet. Her finner du alle steder det er mulig å blir viet samt mye nyttig informasjon.
Sjømannskirken
Sjømannskirkene tilbyr bryllup og kirkelig velsignelse over hele verden og forteller deg hvordan du går fram for å gifte seg i en sjømannskirke
Utenriksdepartementet
Lover og regler gjeldende for vigsel og registrering av partnerskap ved norsk utenriksstasjon i utlandet. Aktuelle ambassader og utenriksstasjoner. Beskrivelse av hvordan man går fram for å gifte seg i utlandet.
Reisegarantifondet
Dersom arrangøren er medlem her er den som har kjøpt pakkereise sikret mot tap ved konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren.Fondet betaler blant annet tilbake forskudd som kunden har betalt inn når en reise blir avlyst.

 

Bryllup på slott

 

 

Vi håper at ditt bryllup i utlandet lever opp til forventningene!


Skal du skrive bryllupstale?

Skal du arrangere bryllup?

Skal du skrive bryllupssang?

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter