Om oss

Sidsel

Velkommen til Sanger og taler!

Hei! Jeg heter Sidsel Nesse og driver dette nettstedet gjennom Nettopp.as.

Med 8 års universitetsutdannelse har jeg en allsidig bakgrunn. De siste årene har jeg satset fullt og helt på min hobby og lidenskap som er skribentvirksomhet.

Mitt første nettsted laget jeg i 1999, og jeg har siden den gang skrevet sanger og taler på oppdrag. De siste årene har jeg drevet på profesjonell basis, og jeg er den største enkeltaktøren innen sanger og taler på nettet.

Jeg har deltatt i flere tv- og radioprogrammer der jeg har gitt seerne og lytterne god råd om tale- og sangskriving. Det har også blitt flere omtaler i aviser og blader.

Jeg driver også nettstedene
Konfirmasjonsdagen
1001 Sang 
Munter

I 2008 opprettet jeg en nettbutikk på 1001 Sang med ferdige sanger, dikt og taler. Jeg så et behov for generelle ferdige sanger og taler som var lette å tilpasse kundens behov og som var «up to date».

Senere opprettet jeg Munter.no der du finner mange av de samme sangene som på 1001sang. På Munter er det en bedre beskrivelse av sangene, og alle er oppdaterte.

Jeg håper at dette nettstedet gir deg den informasjonen du har bruk for. Jeg setter pris på tilbakemeldinger – enten det er i form av konstruktiv kritikk eller om det er noe du savner.

Hilsen Sidsel Nesse

 

 


Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter