Festklær

Festklær for menn

Festklær menn

Sponset innhold fra Trendhim.no

Det finnes mange forskjellige anledninger der det forventes at man skal stille med sine beste klær. Noen ganger er det vanskelig å vite hva man skal gå for. I slike sammenhenger hjelper det å følge noen enkle råd.

Uansett om du skal i konfirmasjon, bryllup, barnedåp eller en annen fest så er klesvalget viktig. Det sier mye om deg selv, og hvordan du opplever det som skjer.

Formelle anledninger
I bryllup, konfirmasjon eller barnedåp så er det sikre ofte det beste. Her forventes det ofte at man stiller i formell bekledning, og da er en mørk dress et utmerket valg. Denne kan man kombinere fritt med et slips eller en sløyfe. Det er lurt å undersøke om det er oppgitt noen kleskode i invitasjonen. Dette er ganske utbredt ved slike formelle anledninger. Man gjør lurt i å holde seg innenfor de rammene som ønskes av den som inviterer.

Les mer …

Bryllupsantrekk

Sponset innhold fra Trendhim.no

Mansjettknapper

Til syvende og sist er det gjestene som velger hvilken bekledning de stiller med i et bryllup. Likevel er det vanlig at brudeparet ber om en spesiell dresskode.

På den store bryllupsdagen vil man gjerne at alt går etter planen. Derfor er det blitt vanlig å skrive i invitasjonen hva som forventes innenfor klesveien. Dette skal være en pekepinne til gjestene uten at man tar fra dem muligheten til å være kreative. Har du aldri vært i bryllup før? Da kan det være vanskelig å sette seg inn i hva de ulike dresskodene innebærer. Vi har heldigvis laget en liten oversikt som vil forklare deg hva som forventes av menn i et bryllup.

Les mer …

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter