Klær til fest

Festklær for menn

Festklær menn

Vennefest
Skal du bare nyte en kveld i selskap med en vennegjeng? Da har du stor mulighet til å velge mellom ulike typer plagg. Likevel er det viktig å kle seg for å imponere. En klassiker er å bruke vest. Dette klesplagget går aldri av moten, og kan kjøpes i utrolig mange utgaver. En vest er allsidig og kan benyttes sammen med både en skjorte, en t-skjorte og singlet. Her har man mange muligheter til å gjøre antrekket til sitt eget. Et annet tips kan være å legge til en moteriktig hatt, og et stilig armbåndsur.

Å sette sammen farger
Mange menn strever med å sette sammen gode fargekombinasjoner når de velger antrekk. Litt bedre matching av forskjellige farger kan gjøre underverker for resultatet. Heldigvis er det ikke så vanskelig å få til som mange tror.

Det er ingen grunn til å ha skrekk for fargevalg. Ved å følge noen grunnleggende regler så kan man komme veldig langt. Det er først og fremst viktig å huske på at det er snakk om et samspill der alle elementene har innvirkning på resultatet. Derfor bør man ikke overse noen av plaggene når man tar valg som påvirker helheten.

Man kan for eksempel ta utgangspunkt i et klesplagg. Dette kan eksempelvis være en dressjakke eller hel dress. Så kan man tenke seg at man legger til farger som passer til dette hovedplagget. Om man velger en blå dress så vil eksempelvis brune og mørke farger gi en fin kontrast. Dette er gjerne ønskelig om man skal få klesplagget til å skille seg ut. I andre tilfeller kan man velge farger som matcher med hverandre, og ikke har noen spesiell kontrast. Det er viktig at de elementene man legger til hovedplagget representerer kontrast eller det motsatt. Om det er snakk om miksede elementer så vil ikke antrekket fungere. Utgangspunktet bør altså være å fokusere på et plagg som er spesielt viktig, og så velge andre plagg som skaper en kontrast eller matcher med dette.

Det finnes utrolig mange muligheter når man skal velge seg festklær. Tenk gjennom hva slags arrangement du skal delta på, og velge klær i henhold til dette.

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter