Eventyrtaler

Se hvor festlig en konfirmasjonstale framført som et eventyr kan bli! Du kan lage en fortelling der du bruker forskjellige formuleringer som du henter fra eventyr! Det kan bli en veldig festlig tale som du kan høste stor applaus for.

Fra foreldrene

Prinsesse konfirmasjon

Den lille prinsessen er alltid positiv og glad, og på skolen får hun alltid de beste tilbakemeldinger, slik som det sømmer seg for en prinsesse. Hun står også opp ganske tidlig, og da smiler hun alltid om kapp med solen.

Men noen ganger er det noe som ikke er fullt så bra, og det er når store 3-hodete trollet kommer. «Uhuuu» sier trollet. «Er det noen som kan rydde på rommet sitt eller bære ut søppelet?»

Og det 3-hodete trollet ser truende på Den lille prinsessen med alle de tre hodene sine, slik at hun nesten blir redd.

«Ja, jeg er her, men jeg skal bare…» svarer Den lille prinsessen, og løper og gjemmer seg, og håper at trollet aldri vil vise seg igjen. For det å gjøre husarbeid sømmer seg aldeles ikke for en ordentlig prinsesse.

En ordentlig prinsesse bør få lov til å gjøre akkurat det hun vil, men det er det ikke alltid at kongen og dronningen forstår. De forstår heller ikke at Den lille prinsessen må få rote og ødelegge så mye hun vil, for en prinsesse må gå med nesa i sky. Og når man går med nesa i sky – da kan man ikke se seg for. Det er iallfall sikkert!


Mor gaper

For nå har Nina vokst opp til å bli en skikkelig flott idrettsjente, og her går det unna så det suser. Om vinteren gjør hun de flotteste krumspring på snowboard, og det går så fort at mammas hjerte nesten hopper ut gjennom munnen hennes.

For når man står og ser på Nina, så er det som om munnen bare åpner seg på vidt gap helt av seg selv – og så står man der og gaper av bare beundring.


Konfirmant bærer bror

Men heldigvis har han en lillebror som er kjempegrei, og denne lillebroren har han stor omsorg for. Og lillebror Morten synes også at Petter er den beste storebroren i hele kongeriket, selv om de kan krangle litt innimellom.

Men til tross for at hormonene svinger, er Petter stort sett fornøyd med tilværelsen, og han synes fremdeles at hjemmet er den kosteligste skatten i hele kongeriket.

Og selv om kongen og dronningen er altfor strenge iblant, så vet han at han en dag skal overta tronen, og da skal han bestemme over hele sitt kongerike helt alene.


Skal du skrive konfirmasjonstale?

Skal du arrangere konfirmasjon?

Skal du skrive konfirmasjonssang?

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter