Konfirmasjonstaler fra foreldre

Bli inspirert av våre utdrag av konfirmasjonstaler fra foreldre!

Vi viser her to eksempler på konfirmasjonstale fra foreldre - den ene er til ei jente som tåler litt erting, den andre er til ei jente som får mye skryt.

Konfirmasjonstaler til salgs finner du på Munter.no.

Til gutt    Til jente

 

Konfirmasjonstale fra foreldre

Konfirmant sminker seg

Du kan tenke deg hvor godt edderkoppene koser seg mellom alle rene og skitne klær på golvet, for ikke å snakke om hvordan de nikoser seg med rester av pizzaen, gamle epleskrotter og halvtomme brusflasker?

For det å rydde, er visst alle tenåringers store skrekk. Noen har lakenskrekk og vil ikke legge seg om kvelden, mens du har klesskapskrekk og tør ikke åpne dørene til klesskapet.

Og det er ikke så rart, heller. For hvordan i all verden skal alle klærne dine få plass inne i to små klesskap? Det er sikkert ikke mulig, så mange topper og vesker og sko du har anskaffet.

Nå erter vi deg fælt, men vi tar bare igjen for alt det du har ertet oss gjennom årene! For du er en skikkelig ertekrok, det er iallfall sikkert.

Det at du som tenåring er opptatt av å ta deg godt ut, forstår vi godt. Men vi forstår ikke hvorfor du ikke kan gå ut uten å ta sminke på deg? For både mamma og jeg synes jo at du er verdens nydeligste jente uten sminke.

Men det er visst ikke våre meninger som betyr så mye nå lenger, nei….


Konfirmant smiler

Men det oppveies mye av at du er så hjelpsom. Det er ikke vanskelig å be deg om noe – det er iallfall sikkert. Og du gjør tingene med et smil. Her er det sjelden sure miner å se.

Det som er så flott med deg, Linn, er at du er ei riktig gladjente! Og ikke bare er du glad selv, men du får også alle andre i bedre humør – og det bare ved å være tilstede!

Det er en sjelden egenskap, så den må du ta godt vare på.

Jeg setter også enormt pris på at du er så ordentlig, og at du ikke har begynt med festing, øl, gutter og røyk. Det skulle forresten bare mangle, for du er jo bare barnet ennå!


Skal du skrive konfirmasjonstale?

Skal du arrangere konfirmasjon?

Skal du skrive konfirmasjonssang?

De gode øyeblikkene...

Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? 

Det er ikke umulig. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Det kan vi også gjøre. Valget er ditt!

Velkommen med din bestilling!

Hva sier Munters kunder?

 • Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Det er svært tilfredstillende å holde "dine" taler, de går faktisk utenpå veldig mange andre , og når både konfirmant, gjester og familie kommenterer og takker for fin tale, ja så kan det vel ikke bli bedre….:-)
 • Det var kjapt levert:). Sangen var kjempefin og så utrolig mye du har fått med!!!  Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til, men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent...Tusen takk for hjelpen! Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).
 • Tusen tusen takk for kjempeflott forslag til tale og nydelig sang!!
  Det blir så lekende lett når du gjør det.
  Jeg går og øver på dem nå. Jeg skulle ønske at jeg hadde noe av dine evner.

   

 • Hei:) TUSEN TAKK for en herlig historie! Vi lo så godt! Du er utrolig flink! Du har reddet meg! Godt det finnes mennesker som deg!:))
  Skal jammen bruke deg en annen gang og anbefale deg på det varmeste!
 • Tusen, tusen takk, så utrolig flott, kom jammen meg noen tårer nå. Dette kunne ikke blitt bedre.
 • Wow, jeg er helt IMPONERT over hva du har fått til! Og det på så kort tid...!!!
  Jeg satt jo her selvsagt med tårer gjennom hele talen, og det er nok et godt tegn. Satser på at de forsvinner jo mer jeg lærer talen "å kjenne" ;)
 • Takk for talen.
  Eg er nøgd med produktet du tilbyr, imponerende at du klarte det så kjapt. Men ser sjølvsagt at det trengs litt jobb med den i etterkant. Men det gjer det klart mykje lettere med dette utgangspunktet.

Nettbutikk med ferdige sanger og taler!
Vi skriver også på bestilling.

munter